Sellkami CENTER Nummela

 

Sellkami Center on Vihdin Nummelassa toimiva monipuolinen konetalo. Meiltä löytyvät koneet ja laitteet tukkimetsien rautaisille ammattimiehille, arjen normaaleihin kuljetustarpeisiin ja kaikenlaiseen vapaa-ajan liikkumiseen.

 

Sellkami CENTERIN nykyaikainen valoisa myymälä, viihtyisä kokous- ja virkistystilat sekä viimeisintä tekniikkaa sisältävä huolto- ja korjaamotila ovat saaneet paljon kiitosta heti rakennuksen valmistumisesta vuoden 2007 alusta lähtien.

 

Sellkami CENTER on luotettava, lämminhenkinen perheyritys, jonka toiminnan lähtökohta ja perusajatus on aina tyytyväinen asiakas. Meillä asiakas saa henkilökohtaista palvelua ja kullanarvoisia vinkkejä oikean tuotteen löytämiseen kunkin asiakkaan sen hetkiseen tarpeeseen. Sellkami CENTER pitää minkä lupaa ja joskus vielä enemmänkin. 21-vuoden kokemus ja osaaminen ovat käytettävissäsi.

 

Perheyhtiönä haluamme ponnistella osaavan palvelun ja laadukkaan tuotetarjonnan eteen. Tunnetut merkit ja luotettavat yhteistyökumppanit ovat avain onnistuneelle kaupankäynnille ja yhteistyölle.

 

Tervetuloa asiakkaaksemme! – Laatumerkit osaavissa käsissä.

 

 

Sellkami CENTER

Vesakkotie 2, 03100 Nummela

myynti (at) sellkami.fi

Puh. 0207 303 520

PALVELEMME

ma - pe 9 - 17

la suljettu